Rus kızı şok eden saldırı

Beyoğlu’nda Rus uyruklu kadının da arasında bulunduğu 4 kişilik gruba, karşıdan gelen 3 kişilik başka bir grup laf attı. Kadına da laf atılması üzerine 2 grup arasında çıkan tartışma büyüdü. Kavgaya dönüşen olayda 3 kişilik gruptan biri dönerci tezgahında

Rus kızı şok eden saldırı

Beyoğlu’nda Rus uyruklu kadının da arasında bulunduğu 4 kişilik gruba, karşıdan gelen 3 kişilik başka bir grup laf attı. Kadına da laf atılması üzerine 2 grup arasında çıkan tartışma büyüdü. Kavgaya dönüşen olayda 3 kişilik gruptan biri dönerci tezgahından aldığı döner bıçağı ile saldırıya geçti.

3 gençten biri ağır 2’si hafif yaralandı. Arkadaşının kanlar içinde kaldığını gören Rus uyruklu kadın gözyaşlarına boğuldu. Olayın şokunu üzerinden atamayan kadını vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Polis döner bıçağını atarak kaçmaya çalışan 3 saldırgandan 2’sini olaydan 5 dakika sonra yakaladı.
 
İstiklal Caddesi Odakule önünde ilerleyen aralarında Rus uyurlu kadının da bulunduğu Deniz Kurhan, Murat Çetin ve Mümtaz Duran’a karşı taraftan gelen 22 yaşındaki Ersin Özçam ve aynı yaştaki Eren Ereli ile ismi öğrenilemeyen bir kişi laf attı. Grup Rus uyruklu kadına da laf atınca 2 grup arasındaki tartışma büyüdü.
 
Kavgaya dönüşen olayda 3 kişilik gruptan biri dönerci tezgahında duran döner bıçağını alarak saldırıya geçti. Tekme ve yumrukların da atıldığı kavgada döner bıçağını kullanan saldırganlar, Deniz Kurhan, Murat Çetin ve Mümtaz Duran’ı yaraladı. 3 genç kanlar içinde yere yığıldı. Deniz Kurhan karnına, Murat Çetin bacağına, Mümtaz Duran da sırtına darbe aldı.
 
Olay yerine gelen ambülanslara taşınan yaralılardan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mümtaz Duran’ın ağır yaralandığı belirtildi. Aynı hastanede tedavi altına alınan Deniz Kurhan ve Şişli Eğitim ve Araşytırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Murat Çetin’in durumlarının iyi olduğu belirtildi
 
Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, döner bıçaklarını atarak izlerini kaybetmeye çalışan saldırganların peşine düştü. İstiklal Caddesi üzerindeki ara sokaklara kaçan Ersin Özçam ve Eren Ereli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıslar gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi’ne götürüldü.
 
Sağlık kontrolüne çıkan saldırganlar, tüm soruları yanıtsız bıraktı. Polis 2 saldırganın ifadelerini aldıktan sonra olay yerinden kaçan 3’üncü şahısı yakalamak için araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam