Rottweiler, çocuğu öldürüyordu

Almanya’nın Köln kentinde 5 yaşındaki Malik adındaki Türk çocuğu, otomobil alım-satımıyla uğraşan Türk kökenli Oktay A.’nın 2 yaşındaki rottweiler cinsi köpeği tarafından saldırıya uğradı. Bir anda çocuğun kafasına atlayan ve defalarca ısıran Asya adlı kö

Rottweiler, çocuğu öldürüyordu

Almanya’nın Köln kentinde 5 yaşındaki Malik adındaki Türk çocuğu, otomobil alım-satımıyla uğraşan Türk kökenli Oktay A.’nın 2 yaşındaki rottweiler cinsi köpeği tarafından saldırıya uğradı. Bir anda çocuğun kafasına atlayan ve defalarca ısıran Asya adlı köpek zor sakinleştirildi.8 saat süren bir ameliyat geçiren Malik hayati tehlikeyi atlattı. Parkta meydana gelen olayın ardından sorgulanan Oktay A. “Biz onunla aynı odada yatıyoruz ve şimdiye kadar kimseye saldırmadı. Parkta kesin bir şey oldu ve o da Malik’i düşman olarak gördü. Çok üzgünüm” diye konuştu. Oktay A. 35 kiloluk Asya’ya ağızlık takmamakla suçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam