Rize'de araç araca vururak durdu

Edinilen bilgiye göre, kaza geçtiğimiz gün saat 22.00 sularında Rize Sahil Parkı önünde meydana geldi. Kazada sahil iç yolundan Çayeli istikametine gitmekte olan Fuat Ç.(19) yönetimindeki 06 KZ 740 yönetimindeki otomobil karşı yönden gelmekte olan bir oto

Rize'de araç araca vururak durdu

Edinilen bilgiye göre, kaza geçtiğimiz gün saat 22.00 sularında Rize Sahil Parkı önünde meydana geldi. Kazada sahil iç yolundan Çayeli istikametine gitmekte olan Fuat Ç.
(19) yönetimindeki 06 KZ 740 yönetimindeki otomobil karşı yönden gelmekte olan bir otomobile hafif şekilde çarptı. Çarpmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü duramayarak İhsan D. (37) yönetimindeki 53 AT 027 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada 06 KZ 740 plakalı aracın içerisinde bulunan Fuat Ç., Şener S. (27), Özlem C. (18), Cansu A. (19) ve Birol D. (27) ile 53 AT 027 plakalı araçta bulunan İhsan D. (37) ile Sema K. (24) yaralandılar. Kazada Birol D. ile Fuat Ç. ağır yaralanırken, yaralılar Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam