Rize'de 72 yaşında şoför nine!

Eşinin ölümünden sonra erkek mesleği olarak bilinen kamyon şoförlüğünü yıllardan bu yana kaza yapmadan sürdüren Hediye Kaptan, kar, yağmur, toz - çamur demeden direksiyon sallıyor.Erkek şoförlere adeta meydan okuyan Hediye Yavrucu, aynı zamanda çocukların

Rize'de 72 yaşında şoför nine!

Eşinin ölümünden sonra erkek mesleği olarak bilinen kamyon şoförlüğünü yıllardan bu yana kaza yapmadan sürdüren Hediye Kaptan, kar, yağmur, toz - çamur demeden direksiyon sallıyor.

Erkek şoförlere adeta meydan okuyan Hediye Yavrucu, aynı zamanda çocuklarına hem annelik, hem de babalık yapıyor.

Ekmek kapısı olarak sürdürdüğü mesleğini çok sevdiğini belirten Yavrucu, kaza yapmamasının sırrını ise süratli gitmemek ve yorgunken araç kullanmamak olarak açıklıyor. Hediye Kaptan, gözü gibi baktığı aracının bakımını aksatmamasının da kazalardan uzak kalmasının nedenleri arasında yer aldığını belirtiyor.

Yük olduğu zaman telefonla sipariş alarak yola çıkan Hediye Yavrucu, erkek şoför arkadaşlarının şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ve karşılaştıklarında karşılıklı espriler yaptıklarını belirtti. Hediye kaptan, "Kamyonculuk erkek mesleğidir, ama iş başa kalınca bir iş yapmak zorunda kalınıyor.

Eşimin yadigarını yaşatmaya çalışıyorum ve bu arada eşe dosta da yardımcı oluyoruz. Zevkli bir meslek. Erkek şoförler benim direksiyon salladığımı gördüklerinde, yaşlı halimle büyük aracı kullanmam hem çok şaşırtıyor, hem de gurur duyduklarını söylüyorlar." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam