Rezil öğretmene suçüstü yapıldı

Adana'da kız öğrencisine otomobilde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen matematik öğretmeni A.E. (39) yarı çıplak halde suçüstü yakalandı.Çukurova İlçesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında devriye görevi yapan polisler, bir otomobilin içinde bir erkek ile b

Rezil öğretmene suçüstü yapıldı

Adana'da kız öğrencisine otomobilde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen matematik öğretmeni A.E. (39) yarı çıplak halde suçüstü yakalandı.

Çukurova İlçesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında devriye görevi yapan polisler, bir otomobilin içinde bir erkek ile bir kızı yarı çıplak halde uygunsuz olarak gördü. İddiaya göre polisler, otomobilin yanına gidip ikiliye kimlik sordu. Kimlik sorgusunda kızın 14 yaşında ilköğretim 8. sınıf öğrencisi F.Y. olduğu görüldü. F.Y.'ye otomobilin içinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişinin ise matemaik öğretmeni F.Y. olduğu belirlendi. Öğretmen A.E. "Küçük yaştaki öğrencisine cinsel istismar" suçundan gözaltına alındı.

Çukurova İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunda öğrenci olan F.Y. sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi. F.Y.'nin ailesinin şikayetçi olduğu öğretmen A.E., Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam