Rektörün intiharı kesinleşti

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap'ın 18 Mart lojmanındaki intiharının ardından Savcılık tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.Büyükkasap'ın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek otopsisi yapıldı. Otopsi sonrası Er

Rektörün intiharı kesinleşti

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap'ın 18 Mart lojmanındaki intiharının ardından Savcılık tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.

Büyükkasap'ın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek otopsisi yapıldı. Otopsi sonrası Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen raporda Rektör Büykkasap'ın intihar ettiği kesinlik kazandı.

Yapılan inceleme sonucunda Büyükkasap'ın ölüm saatinin 08.00 ile 09.00 arasında gerçekleştiği ve kendisini asma sureti ile intihar ettiği ve kanında yapılan incelemede herhangi bir uyuşturucu madde ya da toksik madde bulunmadığı öğrenildi. Ayrıca raporda darp ve travma izinin de bulunmadığı belirtildi. Öte yandan intiharın ardından Rektör Büyükkasap'ın bıraktığı mektubun, Erzurum'a kriminal inceleme için gönderildiği ve gelen raporun mektuptaki el yazısının kendisine ait olduğunu bildirdiği kaydedildi.
Otopsi raporunun Cumhuriyet Savcılığ'na ulaşmasının ardından Büyükkasap'ın ailesine tebliğ edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam