Rekamet reklamdan yakalandı

Rekabet Kurumu'nun 15'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle çekilen film kamu spotu olabilmesi için RTÜK'e gönderildi.RTÜK incelemesinde, filmde 5 ayrı markanın gizli reklamının yapıldığını belirledi ve bunların çıkarılması şartıyla başvurunun kabul edilebilec

Rekamet reklamdan yakalandı

Rekabet Kurumu'nun 15'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle çekilen film kamu spotu olabilmesi için RTÜK'e gönderildi.

RTÜK incelemesinde, filmde 5 ayrı markanın gizli reklamının yapıldığını belirledi ve bunların çıkarılması şartıyla başvurunun kabul edilebileceğini belirtti.

Rekabet Kurumu bu gelişmenin ardından projeyi rafa kaldırdı.

Adı geçen film kısa ve uzun versiyonlar şeklinde Rekabet Kurumu'nun 15'inci kuruluş yıldönümü için hazırlandı.

Kurum yetkililerinin, kurumun tanıtımına ilişkin toplantılarda gösterilmesi ve dağıtılması için çekildiğini belirttikleri film, daha sonra 'kamu spotu olabilir mi' düşüncesiyle RTÜK'e gönderildi.

RTÜK filmlerde 5 ayrı markanın 'gizli reklamı'nın yapıldığını belirledi ve bunların çıkarılması koşuluyla başvurunun kabul edilebileceğini kuruma bildirdi. Rekabet Kurumu da bu gelişme üzerine kamu spotu projesinden vazgeçti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler