Ramazan'da %100 bırakabilirsiniz

Ramazan ayında saatlerin uzun olması sigarayı bırakmak isteyenler için büyük fırsat. 17 saatli oruç zamanında uzmanların sigara alışkanlığı olan tiryakilerin bu uzun süre sigara içilmemesi sigaraya karşı tiksinti oluşturduğunu sigarayı bırakmanın çok daha

Ramazan'da %100 bırakabilirsiniz

Ramazan ayında saatlerin uzun olması sigarayı bırakmak isteyenler için büyük fırsat.

 17 saatli oruç zamanında uzmanların sigara alışkanlığı olan tiryakilerin bu uzun süre sigara içilmemesi sigaraya karşı tiksinti oluşturduğunu sigarayı bırakmanın çok daha kolay olduğunu açıkladı.

iftar saatlerinde ekstra olarak sigara bırakma ürünlerini  kullanarak 7 gün içinde sigara alışkanlığınızdan ramazan ayında tamamen kurtulabiliyorsunuz.

Sigara tiksindirme ve nikotin ihtiyacını ortadan kaldıran sigara bırakma ürünleri alırken bakanlık onaylı olmasına dikkat ediniz.

Sigaranın sinirsel yıpratıcı zararları ramazan ayı içinde daha az düzeyde olmasından dolayı en iyi sigara bırakma zamanının ramazan ayı içinde olduğunu iradenizin daha etkili olduğunu bilimsel araştırmalara dayalı su götürmez bi gerçektir.

sigara bırakma destek ürünleri için www.tutunesonalin.com sitesini ziyaret edebilir daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu Bir Reklamdır…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler