Radyo sahibi öldürüldü

Olay, Merkez Bankası'nın arka tarafında D 100 üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. Piramit Fm'in sahibi Mesut Yetkin ve yanında bulunan arkadaşı Ali Süzer, saat 01.30 sıralarında otomobilini park ettiği yerden çıkartırken, benzinliğe gi

Radyo sahibi öldürüldü

Olay, Merkez Bankası'nın arka tarafında D 100 üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. Piramit Fm'in sahibi Mesut Yetkin ve yanında bulunan arkadaşı Ali Süzer, saat 01.30 sıralarında otomobilini park ettiği yerden çıkartırken, benzinliğe giren bir başka aracın sürücüsüyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, Mesut Yetkin ve arkadaşı tarafından dövülen şahıs, üzerinde bulunan bıçak ile ilk Ali Süzer'i kolundan yaraladı. Şahıs, daha sonra Yetkin'i defalarca bıçakladı.

Zanlı, iki kız arkadaşı ile olay yerinde kaçtı. Yaralılar Özel Konak Hastanesi'ne kaldırılırken, birçok bıçak yarası alan ve aşırı kan kaybeden Mesut Yetkin yoğun bakıma kaldırıldı, ancak bu sabah kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Murat Yetkin'in hayatını kaybettiğini duyan yakınları sinir krizi geçirerek hastanenin camlarını kırdı.

Polis, benzin istasyonunda bulunan güvenlik kameralarından yola çıkarak zanlı T.Ö'yü kısa sürede yakaladı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam