PTT işi büyüttü, bilette satacak!

Teknolojiden yararlanmalarına karşın e-postanın gelişiminin klasik postayı etkilediğini ifade eden Tural, "E-postaya karşıyız" dedi. PTT, HİZMETLERİ ÇEŞİTLENDİRİYOR Hizmetleri çeşitlendirmek için çalışmalar yaptıklarına işaret eden Tural, 23 belediye ile

PTT işi büyüttü, bilette satacak!

Teknolojiden yararlanmalarına karşın e-postanın gelişiminin klasik postayı etkilediğini ifade eden Tural, "E-postaya karşıyız" dedi.

PTT, HİZMETLERİ ÇEŞİTLENDİRİYOR
Hizmetleri çeşitlendirmek için çalışmalar yaptıklarına işaret eden Tural, 23 belediye ile anlaşma yaptıklarını söyledi. Sigortacılıkla ilgili de çalışmalarının olduğuna işaret eden Tural, şöyle devam etti: "PTT zaten konsiye satışlar yapıyor. Ayrıca, PTT şubelerinde milli piyango ve THY biletlerinin de satış yapılması için görüşmeler yapıyoruz. Milli piyango biletlerini alıp bayilere dağıtacağız. Satış ve ikramiye ödemeleri de yapacağız. Büyük ikramiyeleri de ödeme gücüne sahibiz. Yeni yıldan önce piyango biletleri satmaya başlamayı öngörüyoruz. THY biletlerinin satışını yapabilmemiz için ise seyahat acentesi olması gerekiyor. Bunun için ruhsat alıp, satış yapacağız. Bunun ne zaman başlayacağı yönünde net bir tarih veremem."

PTT GENEL MÜDÜRÜ HIRSIZLARA MEYDAN OKUDU
Genel Müdür Tural'ın "büyük ikramiyelerini de ödeme gücüne sahibiz" sözü üzerine bir gazeteci "hırsızları davet ediyorsunuz" dedi. Tural, daha sonra "Hırsızlarla ilgili her türlü önlemi aldık. Sıkıysa gelip soysunlar" dedi. Bu yıl 30 milyon YTL teknolojiye yatırım yaptıklarını ifade eden Tural, bundan sonraki yıllarda ise 20-30 milyon YTl arasında yatırım yapacaklarını kaydetti. Yılda bir milyar klasik posta gönderildiğini dile getiren Tural, Fransa'da bunun yedi milyara çıktığını dikkat çekti.

Tural, yedi milyar klasik postanın 10 milyarının reklam dağıtımlarından oluştuğunu belirtti. Teknolojiden yararlanmalarına karşın e-postanın gelişiminin klasik postayı etkilediğini ifade eden Tural, "E-postaya karşıyız" dedi.

PTT, HİZMETLERİ ÇEŞİTLENDİRİYOR
Hizmetleri çeşitlendirmek için çalışmalar yaptıklarına işaret eden Tural, 23 belediye ile anlaşma yaptıklarını söyledi. Sigortacılıkla ilgili de çalışmalarının olduğuna işaret eden Tural, şöyle devam etti: "PTT zaten konsiye satışlar yapıyor. Ayrıca, PTT şubelerinde milli piyango ve THY biletlerinin de satış yapılması için görüşmeler yapıyoruz.

Milli piyango biletlerini alıp bayilere dağıtacağız. Satış ve ikramiye ödemeleri de yapacağız. Büyük ikramiyeleri de ödeme gücüne sahibiz. Yeni yıldan önce piyango biletleri satmaya başlamayı öngörüyoruz. THY biletlerinin satışını yapabilmemiz için ise seyahat acentesi olması gerekiyor. Bunun için ruhsat alıp, satış yapacağız. Bunun ne zaman başlayacağı yönünde net bir tarih veremem."

PTT GENEL MÜDÜRÜ HIRSIZLARA MEYDAN OKUDU
Genel Müdür Tural'ın "büyük ikramiyelerini de ödeme gücüne sahibiz" sözü üzerine bir gazeteci "hırsızları davet ediyorsunuz" dedi. Tural, daha sonra "Hırsızlarla ilgili her türlü önlemi aldık. Sıkıysa gelip soysunlar" dedi. Bu yıl 30 milyon YTL teknolojiye yatırım yaptıklarını ifade eden Tural, bundan sonraki yıllarda ise 20-30 milyon YTl arasında yatırım yapacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam