Promosyon Türkiye'de Tatil

Bakanlık, çeşitli Avrupa ve Asya ülkelerinin önemli televizyon kanallarının yarışma programlarında, "Türkiye balayı tatili"ni promosyon olarak veriyor.Bu tanıtım çalışmaları kapsamında ilk olarak Ukrayna'nın önde gelen televizyon kanallarından ICTV'de yay

Promosyon Türkiye'de Tatil

Bakanlık, çeşitli Avrupa ve Asya ülkelerinin önemli televizyon kanallarının yarışma programlarında, "Türkiye balayı tatili"ni promosyon olarak veriyor.

Bu tanıtım çalışmaları kapsamında ilk olarak Ukrayna'nın önde gelen televizyon kanallarından ICTV'de yayınlanan "Balayı" adlı yarışma programında Ukraynalı 5 çifte Türkiye'de keyifli bir balayı geçirme imkanı sunulacak. Kazakistan Astana TV'de de yarışmayı kazanan 3 kişi Türkiye'de 2 hafta tatil kazanacak. Çin'de ise Türkiye'yi tanıtıcı reklam kampanyası başlatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler