Pompalı tüfekli dehşet

MALATYA'da psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mehmet Türker Özdemir, pompalı tüfekle komşularının evini basıp, 85 yaşındaki Ayşe Akbulut ile gelini 47 yaşındaki Hayat Akbulut ve torunu 25 yaşındaki Burak Akbulut'a ateş

Pompalı tüfekli dehşet

MALATYA'da psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mehmet Türker Özdemir, pompalı tüfekle komşularının evini basıp, 85 yaşındaki Ayşe Akbulut ile gelini 47 yaşındaki Hayat Akbulut ve torunu 25 yaşındaki Burak Akbulut'a ateş açtı. Ayşe Akbulut, olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Burak ve Hayat Akbulut ise hastanede tedavi altına alındı.

 
Olay Merkez Tecde mahallesi Yeşilyurt caddesi 10'uncu sokakta meydana geldi. Antalya'da bir üniversitenin Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde okuyan ve psikolojik tedavi gördügü belirtilen Mehmet Türker Özdemir, eline aldığı pompalı tüfekle henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten komşuları olan Akbulut ailesinin evine baskın yaptı. Özdemir, evdeki Ayşe Akbulut ile gelini Hayat ve torunu Burak Akbulut'a pompalı tüfekle ateş açtı. Ayşe Akbulut, açılan ateşle olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hayat ve Burak Akbulut ambulanslarla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.
 
BERBERDE YAKALANDI
 
Olaydan sonra silahıyla birlikte kaçan Mehmet Türker Özdemir, arka sokakta saklandığı berberde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Özdemir, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Ayşe Akbulut'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp morguna kaldırıldı. Bu sırada fenalaşan Mehmet Türker Özdemir'in annesi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler