Polisten kış yardımı!

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından soğuk kış günlerinde yardıma muhtaç aileler tespit edilerek kömür ve soba yardımında bulunuluyor. Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından kış mevsimi

Polisten kış yardımı!

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından soğuk kış günlerinde yardıma muhtaç aileler tespit edilerek kömür ve soba yardımında bulunuluyor.

 

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından kış mevsimi dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere 5 soba yaklaşık 5 ton’da kömür yardımında bulunulduğu belirtildi.

 

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından tespit edilen dar gelirli 50 vatandaş yaklaşık 5 ton kömür ve 5 aileye de kömür sobası yardımında bulunuldu.

Toplum Destekli Polis hizmet birimlerinin, yaptırım uygulayan bir anlayışla değil önleyici hizmet mekanizması oluşturma ve sosyal hizmet sunma anlayışı ile çalıştığını ifade eden yetkililer, polislerin sadece güvenlik değil iyi ve kötü günlerinde her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam