Polisten kaçmak için duvarı deldiler

 Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaları sürüyor.Merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'ye 11 ay içinde düzenlenen 5 ayrı operasyonda 151 k

Polisten kaçmak için duvarı deldiler

 

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaları sürüyor.
Merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'ye 11 ay içinde düzenlenen 5 ayrı operasyonda 151 kişinin tutuklanmasına rağmen polis, aynı bölgede uyuşturucu ticareti yapılmaya devam edildiği bilgisine ulaştı.
 
Belirlenen gruba yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin tamamlanmasının ardından operasyon yapıldı.
 
Yeni Mahalle ve Tatlıcak Mahallesi'ne özel harekat ekiplerinin de katıldığı geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda polis aynı anda harekete geçti.
Çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, daha önceden belirlenen adreslerde narkotik köpeğiyle arama yapıldı. Polisin geldiğini fark eden bazı şüpheliler, uyuşturucuyu pencereden dışarıya atmaya çalışsa da başarılı olamadı.
Polislerin geldiğini fark eden bir şüpheli, evinin duvarına önceden açtığı delikten kaçmaya çalışırken yakalandı.
 
Evinde arama yapılan bir kadın, ''Tüm yakınlarım cezaevinde. Hala bizi ihbar ediyorlar'' diyerek polislere tepki gösterdi.
 
Evlerin içinde, çatılarda ve bahçelerde yapılan aramalarda 5 kilo esrar, yarım kilo eroin ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.
 
Operasyonda, aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler