Polisten kaçan araçtan ceset çıktı!

Adana'da, polisten kaçan zanlıların terk ettiği otomobilde, hakkında kayıp başvurusu bulunan genç bir kadının cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, bir yaralama olayına karıştıkları iddia edilen zanlıların 01 TZ 630 plakalı otomobil ile kaçtıkları ihbarını

Polisten kaçan araçtan ceset çıktı!

Adana'da, polisten kaçan zanlıların terk ettiği otomobilde, hakkında kayıp başvurusu bulunan genç bir kadının cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, bir yaralama olayına karıştıkları iddia edilen zanlıların 01 TZ 630 plakalı otomobil ile kaçtıkları ihbarını alan polis ekipleri, aracı aramaya başladı. Gürselpaşa Mahallesi'nde otomobili seyir halindeyken gören ekipler, ''dur'' ihtarında bulundu. İhtara uymayan zanlılar, aracı portakal bahçelerinin bulunduğu bir ara sokakta bırakarak kaçtı.

Araçta inceleme yapan ekipler, tabanca ile çeşitli yerlerinden vurulmuş genç bir kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede kadının kimliğinin Emel Ünal olduğu, evli olan kadın hakkında kayıp başvurusu bulunduğu belirlendi.

Polis kaçan zanlıların bulunması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler