Polisten kaçak elektrik baskını

Batman Emniyet Müdürlüğü'nün, kaçak elektrik bağlanması ve kullanımıyla ilgili Batman DEDAŞ İl Müdürlüğü ve bazı ev ve iş yerlerine yönelik düzenlediği operasyonda aralarında 17 DEDAŞ personelinin de bulunduğu 57 kişi gözaltına alındı. Batman Emniyet Müdü

Polisten kaçak elektrik baskını
Batman Emniyet Müdürlüğü'nün, kaçak elektrik bağlanması ve kullanımıyla ilgili Batman DEDAŞ İl Müdürlüğü ve bazı ev ve iş yerlerine yönelik düzenlediği operasyonda aralarında 17 DEDAŞ personelinin de bulunduğu 57 kişi gözaltına alındı.

Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'ndeki bazı ev, işyerleri ve Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) İl Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi. Olayla ilgili 17 DEDAŞ personeli, 9 elektrik sayaç tamircisi, 6 özel şirketin endeks okuma memuru ve 25'i vatandaş olmak üzere 57 kişi gözaltına alındı. Akşam saatlerine kadar DEDAŞ İl Müdürlüğü önünde polis ekipleri önlem alarak giriş çıkışları kontrol etti.

Gözaltına alının şahısların Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından muhtemelen pazartesi günü mahkemeye çıkarılacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler