Polisin kıskançlık cinneti

ERZURUM'da görev yapan polis memuru, silahıyla eski kız arkadaşını ve yanındaki bir erkeği vurduktan sonra canına kıydı. Cinayet olayı bugün Merkez Palandöken İlçesindeki Adnan Menderes Mahallesindeki Elektrikçiler Sitesi önünde meydana geldi. İddiaya gör

Polisin kıskançlık cinneti

ERZURUM'da görev yapan polis memuru, silahıyla eski kız arkadaşını ve yanındaki bir erkeği vurduktan sonra canına kıydı. Cinayet olayı bugün Merkez Palandöken İlçesindeki Adnan Menderes Mahallesindeki Elektrikçiler Sitesi önünde meydana geldi. İddiaya göre Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Ekrem Özdemir, yolda eski kız arkadaşı olan 22 yaşındaki Merve Erçetin ve yanındaki erkek arkadaşı Mustafa Gökten ile karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Merve Erçetin ile bir süre tartışan polis memuru Ekrem Özdemir, Mustafa Gösten ile kavga etti. Belinden beylik tabancasını çıkaran Özdemir, eski sevgilisinin erkek arkadaşı olan Mustafa Gökten'i bacağından vurdu. Bu sırada kaçan Merve Erçetin polis memuru Ekrem Özdemir'e 'Ne olur beni vurma' diyerek yalvardı. Kızın bu yalvarışlarını duymayan Ekrem Özdemir genç kızı sırtından ve başından vurarak öldürdü. Daha sonra silahı başına dayıyan polis memuru öldürdüğü sevgilinin yanında canına kıydı. Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız incelemelerde bulundu ve bilgi aldı. Yaklaşık bir saat cenazeler yerde beklerken yaralanan Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Kahramanmaraşlı Mustafa Gökten Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Savcının olay yerine incemelesinden sonra polis memuru Ekrem Özdemir ile Fen Edebiyat Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi ve Edirneli olan Merve Erçetin'in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Arkadaşlarının ölüm haberi üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri ile ölen genç kızın ve yaralanan Mustafa Gösten'in arkadaşları gözyaşı döktü. Olayla ile soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam