Polisin 13 yaşındaki kıza iğrenç tuzağı

Adapazarı'nda evden kaçan ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki kız çocuğunun bir masaj salolunda erkeklere pazarlandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili, gözaltına alınan 10 kişiden 9'u tutuklandı.İhbarda 13 yaşındaki K.A. adlı ortaokul ögrencisi kızın

Polisin 13 yaşındaki kıza iğrenç tuzağı

Adapazarı'nda evden kaçan ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki kız çocuğunun bir masaj salolunda erkeklere pazarlandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili, gözaltına alınan 10 kişiden 9'u tutuklandı.

İhbarda 13 yaşındaki K.A. adlı ortaokul ögrencisi kızın bazı kişiler tarafından masaj salonunda pazarlandığı ve otobüsle Antalya'ya gönderildiği belirtildi. İhbar üzerine harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, plakasını tespit ettiği otobüsü Bozüyük’te mola yerinde durdurarak küçük kızı alıp Adapazarı’na getirdi.
 
Cumhuriyet savcısının bilgisi dahilinde Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sosyal uzmanlar tarafından ifadesi alınan K.A., uğradığı cinsel istismarı ayrıntılarıyla anlattı. Adapazarı’nda bir ortaokulda 8'nci sınıf ögrencisi olduğu halde okula gitmediğini belirten K.A., kent merkezindeki Çark Caddesi’nde bulunan bir işyerinde çalışırken tanıştığı bir kişi tarafından masaj salonuna yönlendirildiğini öne sürdü.
 
Masaj salonunun sahibi tarafından önce cinsel istismara uğradığını söyleyen K.A., bir hafta boyunca masaj salonuna gelenlerle para karsılığı iliskiye girmeye zorlandığını söyledi.
 
"KORKA KORKA YAPTIM"
 
Ailesinin kendisini başka bir işyerinde çalışıyor zannettiğini belirten küçük kız "Beni aileme söylemekle tehdit ediyorlardı. Ben de korka korka yapıyordum" dedi. K.A., ifadesinde, masaj salonuna bir hafta boyunca hiç dışarı çıkartılmadan çalıştırıldığını ve cinsel ilişkiyi öğrenmesi için bilgisayardan kendisine porno film izlettirildiğini de söyledi.
 
Bu ifadeler sonrasında Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler masaj salonunu işleten emekli polis memuru Zeynel A.G., eşi J.G. ve kayınbiraderi Abdullah T., ile küçük kızla ilişkiye girdiği öne sürülen masaj salonunun 7 müşterisini gözaltına aldı. 10 şüpheliden masaj salonunun sahibi, emekli polis memuru, eşi ve kayınbiraderi ile 6 müşteri sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. 1 şüpheli ise serbest bıraklıdı.
 
KORUMA ALTINA ALINDI
 
Masaj salonunda tehditle cinsel istismara uğrayan 13 yaşındaki K. ise ailesine gitmek istemedi. Hayati tehlikesinin olacağını söyleyen kız koruma altına alındı ve Sakarya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler