Polisimiz 167 yılı geride bıraktı

Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hakan Doğru, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret etti. Vali Akpınar, emniyet yetkililerini kabulünde, Bilecik'in

Polisimiz 167 yılı geride bıraktı

Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hakan Doğru, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret etti. 

Vali Akpınar, emniyet yetkililerini kabulünde, Bilecik'in asayiş olayları bakımından ülkenin en güvenli illerinden biri olduğunu, polis teşkilatının emniyet ve asayişin sağlanmasında 24 saat görev yaptığını söyledi.

Emniyet Müdürü Gökpınar da, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Emniyet Müdürü Gökpınar ve beraberindekiler daha sonra 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç'u ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler