Polisi trafikte şoke eden kadın!

Konya'da alkollü olarak araç kullanırken polis tarafından durdurulan bir barda çalışan 37 yaşındaki kadın polisin yanında da direksiyon başında alkol almaya devam etti. Kadın yapılan kontrolünde 2.13 promil alkollü olduğu tespit edildi. Olay, saat 08.00 s

Polisi trafikte şoke eden kadın!

Konya'da alkollü olarak araç kullanırken polis tarafından durdurulan bir barda çalışan 37 yaşındaki kadın polisin yanında da direksiyon başında alkol almaya devam etti. 

Kadın yapılan kontrolünde 2.13 promil alkollü olduğu tespit edildi. Olay, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Sürücü kadının otomobiliyle evine gittiği sırada direksiyon başında alkol aldığını gören sürücüler, polise ihbarda bulundu. 
 
İhbarın ardından harekete geçen polis, otomobili altgeçitte park halinde buldu. Polis kadına altgeçit nedeniyle trafiği tehlikeye düşürdüğü için otomobili ana yola çekmesini söyledi. Ardından da otomobilden inmesi istendi. Polisin ısrarına rağmen otomobilinden inmek istemeyen kadın direksiyon başında alkol almaya devam etti. 
 
'Arabam ne olacak'
 
Yaklaşık 15 dakika süren ikna çalışması sonucu otomobilinden inen kadın bu kez de polise 'Arabam ne olacak' diye sordu. Hastanede kontrolden geçirilen kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, otomobilde çekiciyle parka götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler