Polisi metrelerce sürükledi!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde bir şahıs, evraklarını istemek için aracın içine elini uzatan polisin elini cama sıkıştırarak aracıyla yaklaşık 200 metre sürükledi. Polisin düşmesinin ardından kaçmaya başlayan şahıs, sıkı bir kovalamaca sonucu ormanlık alan

Polisi metrelerce sürükledi!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde bir şahıs, evraklarını istemek için aracın içine elini uzatan polisin elini cama sıkıştırarak aracıyla yaklaşık 200 metre sürükledi. Polisin düşmesinin ardından kaçmaya başlayan şahıs, sıkı bir kovalamaca sonucu ormanlık alanda yakalandı. Yakalanan zanlının daha önce de 2 kez polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı ve yakalandığı öğrenildi.

 

POLİS YARALANDI

Dün akşam saatlerinde, Kütahya'dan Bilecik istikametine seyir halinde olan Soner K.'nin (28) kullandığı 16 TS 706 plakalı otomobili Bozüyük'te durduran Polis Memuru E.B., ehliyet ve ruhsat istedi. Evrakları almak için elini uzatan polisin elini aracın camına sıkıştıran sürücü Soner K., hızla ilerlemeye başladı. Elbisesi parçalanıp çeşitli yerlerinden yaralananan Polis Memuru E.B., yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra düştü. Polisin düşmesinin ardından sürücü hızla kaçmaya başladı. Kendini durdurmak isteyen ekip otosuna çarparak kaçmaya devam eden Soner K., Vezirhan Mevkii'nde karşısına çıkan ekiplerden kurtulmak için geri döndü.

 

ORMANLIK ALANDA YAKALANDILAR

Soner K., Bozüyük tarafından gelen ekiplere yakalanmamak için tünel çıkışında yan yola girerek kaçmaya başladı. Kaldere Mevkii'ne geldiğinde yolun bitmesi üzerine aracı terk ederek ormanlık alana kaçan Soner K. ve yanındaki Gülsüm E., izlerini sürerek iki zanlıyı ormanlık alanda saklandıkları yerde yakaladı.

 

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

Gözaltına alınan şahıslardan Soner K.'nın daha önce de 2 kez polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı ve yakalandığı öğrenildi. Zanlının "Trafik Kanunu'na mukavemet", "Fuhuşa aracılık etmek", "Görevli memurlara direnme", "Kasten yaralama", "Hırsızlık" ve "Genel güvenliği tehlikeye düşürmek" suçlarından çok sayıda sabıkasının olduğu öğrenildi. Araçta bulunan Gülsüm E.'nin ise sabıkasına rastlanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler