Polisevinde yangın çıktı: 3 ölü

AYDIN Polisevi'nde, zemin kattaki gaz sıkışması sonucu çıktığı belirtilen yangında, polis memurları Aytekin Yapar ve Halil İbrahim Şeker ile aşçı Fecri Çelik öldü, 12 kişi de yaralandı.Polis ve sivil personelden oluşan yaklaşık 50 kişinin içerde olduğu sı

Polisevinde yangın çıktı: 3 ölü

AYDIN Polisevi'nde, zemin kattaki gaz sıkışması sonucu çıktığı belirtilen yangında, polis memurları Aytekin Yapar ve Halil İbrahim Şeker ile aşçı Fecri Çelik öldü, 12 kişi de yaralandı.

Polis ve sivil personelden oluşan yaklaşık 50 kişinin içerde olduğu sırada çıkan ve büyük paniğe neden olan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle 1.5 saatte söndürüldü.

Albay Şefik Caddesi'nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'nün hemen arkasındaki Aydın Polisevi'nde, bugün saat 14.30 sıralarında yanrgın çıktı. Bodrum katında atış poligonu bulunan binada çıkan yangın, kabus dolu anlar yaşattı. Kısa sürede, alevler 5 katlı binanın ikinci katına kadar ulaşırken, Polisevi'nin ana kapısından yayılan simsiyah duman, tüm caddeyi kapladı. Polis ve sivil personelden oluşan yaklaşık 50 kişinin içerde olduğu binaya itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ve Emniyet Müdürü Tacettin Kurt da Polisevi'nin önüne gelip çalışmaları takip etti, görevlilerden bilgi aldı. Aydın'da polisevinde yangın

İtfaiyenin 100'e personelle ve Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarının müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1.5 saat sonra söndürüldü. Ancak, zemin kattan yükselen siyah dumanlar ekiplere zor anlar yaşattı.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, yangında polis memurları Aytekin Yapar ve Halil İbrahim Şeker ile aşçı Fecri Çelik'in öldüğünü açıkladı. Vali Coş, yaralıların 2'sinin İzmir'e sevk edilip Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındığı, 10'unun ise Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı söyledi.

Bodrum katında atış poligonu, ilk üç katında idari birimleri ve son iki katında misafirhanelerin bulunduğu Aydın Polisevi'ndeki yangında can kaybı ve yaralananların yanında büyük madde hasar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler