Polise tabureli dayak!

 İstanbul Bahçelievler'de uuyuşturucu ihbarı alan polis arama yaptığı sırada uğradı. Olay hastanede daha da büyüdü ve bakın sonrasında ne oldu...4 Ağustos'ta, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, 'sokakta biri uyuşturucu kullanıyor' ihbarı aldı. Se

Polise tabureli dayak!

 

İstanbul Bahçelievler'de uuyuşturucu ihbarı alan polis arama yaptığı sırada uğradı. Olay hastanede daha da büyüdü ve bakın sonrasında ne oldu...

4 Ağustos'ta, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, 'sokakta biri uyuşturucu kullanıyor' ihbarı aldı. Servet K.'dan şüphelenen ekipler arama yapmak istedi. Şahsın yanına gelen kardeşi Kemal K., 'Arayamazsın. Siz kimsiniz. Burası bizim mekanımız' diyerek polis memuruna kafa attı.

 

Servet K. da tekme ve yumruklarla saldırdı. Bölgeye takviye kuvvet sevk edildi, Servet ve Kemal K. gözaltına alındı. İkili, doktor raporu için Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülünce kıyamet koptu. Saldırıya uğrayan polisler de rapor için aynı hastaneye geldi. İki şahsın 10 kadar yakını hastanede polislere saldırdı. Tekme ve yumruklar havada uçuştu. Bir saldırgan polis memurunu, başına plastik tabure vurarak yere yıktı. Hastane güvenliği yetersiz kaldı, polisler yerlerde tekmelendi.

2.20120807101008.jpg

 

MAHKEME BIRAKTI

YARALANAN polis memuru tedavi altına alınırken, saldırganlar gözaltına alınan 2 kardeşi bir taksiye bindirip kaçırmak istedi. Olay yerine gelen takviye polisler tarafından tekrar gözaltına alınan Servet ve Kemal K. ile yakınları çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Polis görüntülerde meslektaşlarına tabureyle saldıran diğer kişiyi arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler