Polise kızdı motorsikletini yaktı!

Alınan bilgiye göre, Tufanpaşa mahallesi Saimbeyli caddesinde 01 Y 0094 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Murat Halme (23), Kozan Lisesi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti. Kırmızı ışık ihlalini fark eden bir trafik ekibi, Murat Halme'yi takip eder

Polise kızdı motorsikletini yaktı!

Alınan bilgiye göre, Tufanpaşa mahallesi Saimbeyli caddesinde 01 Y 0094 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Murat Halme (23), Kozan Lisesi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti.

 

Kırmızı ışık ihlalini fark eden bir trafik ekibi, Murat Halme'yi takip ederek durdurdu. Ceza yazılmaması konusunda polislerle bir süre tartışan Halme, yere yatırdığı motosikletini tekmeleyerek zarar vermeye başladı.

 

Motosikletten akan benzine elindeki yanan sigarayı atan Halme, aracı tutuşturdu. Aniden alev alan motosikleti söndürebilmek için polis otosundaki yangın söndürücü tüpü kullanan emniyet güçleri, başarılı olamayınca, itfaiye ekiplerini çağırdı. Yanan motosikletin yakınında park halinde bulunan bir otomobil ise vatandaşların çabasıyla uzaklaştırıldı.

 

İtfaiyenin söndürdüğü yangında motosiklet kullanılamaz hale geldi. Aracı yanarken olay yerinden uzaklaşan Murat Halme, ifadesi alınmak üzere daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam