Polise karşı bir bu yöntem kalmıştı!

 Pendik Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler, Aydos Bölgesi'ne 48 saatte ikinci uyuşturucu baskınını gerçekleştirdi.  İlk baskında bir kısmı satışa hazır toplam 2 kilo 350 gram esrar ele geçiren polis, 1000 TL uyuşturucu parasına da el koymuş, 3 zanl

Polise karşı bir bu yöntem kalmıştı!

 Pendik Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler, Aydos Bölgesi'ne 48 saatte ikinci uyuşturucu baskınını gerçekleştirdi. 

 İlk baskında bir kısmı satışa hazır toplam 2 kilo 350 gram esrar ele geçiren polis, 1000 TL uyuşturucu parasına da el koymuş, 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İlk baskında tutuklanan kişinin bacanağının evini de gözlem altında tutan dedektifler, uyuşturucu satışının yapıldığını belirleyince "Amca bayram şekerlerini dağıtıyor" parolasıyla baskını gerçekleştirdi.
 
Evin etrafını saran polis, bahçedeki 2 adet Pitbull cinsi köpeği karşılarında görünce zor anlar yaşadı. Bir polis memuru köpekleri sakinleştirince 3 kişi gözaltına alındı. Polis Extacy, Bonzai ve esrarları evin bahçesinde gömülü vaziyette buldu. Extacy'nin tanesinin 20, Bonzai'nin paketinin 240 TL'den satıldığı tespit edildi. 3 bin TL para ile el yapımı silaha da el kondu. Biri 17 yaşında 3 kişi adliyeye sevk edilecek.
 
"Bizim kurbanlık kaçmasın"
 
Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler geçtiğimiz Cuma akşamı Aydos Şahin Tepesi Mevkii'nde uyuşturucu satanlara baskın düzenledi. Operasyonda bir kısmı satışa hazır 2 kilo 350 gram esrar, uyuşturucudan elde edilen 1000 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ferdi K., Ferdi Ö. ve Mehmet K. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Dedektifler, bu bölgede uyuşturucu satışının devam ettiğini belirleyince bir kez daha harekete geçti. Tutuklanan Ferdi K.'nın bacanağı olan Yener G.'nin lüks bir sitenin karşısında bulunan gecekondu şeklindeki evi göz hapsine alındı. Evin önüne araçlarıyla gelenlere 17 yaşındaki Y.E.'nin uyuşturucu sattığını belirledi. Polisler "Bizim kurbanlık kaçmasın" parolasıyla düzenledikleri baskında Y.E.'yi gözaltına aldı. Bir polis memuru Y.E.'nin cep telefonuna el koydu.
 
Uyuşturucu isteyenlerle Y.E. gibi konuşarak müşterilerin kuşkulanmasını ortadan kaldırdı. Uyuşturucu almaya gelenleri de gözaltına aldı. Bu arada eve girenlerin olduğu belirlenince bir dedektif "Amca bayram şekerlerini dağıtıyor" parolasıyla baskının startını verdi. Polisler evin etrafını çevirdi. Bahçede uzun zincirle bağlanan Pitbull cinsi köpeklerin havlamaya başlamasıyla evin içinde koşuşturmaca yaşandı. Polisler köpeklerin saldırgan hali karşısında içeri giremedi. Bir polis, köpekleri sakinleştirdi. Polis evin içine girdiğinde 25 yaşındaki Yasin E. ve Ersin U.'yu gözaltına aldı.
 
Evde yapılan aramada el yapımı 7.65 çapında silah buldu. Uyuşturucu satışından elde edilen 3000 TL para ile 2 adet laptop ile LCD televizyona da el konuldu. Polis evin bahçesinin köstebek tarlası gibi kazıldığını belirleyince araştırmasını buraya kaydırdı. Kazılan yerlerin üzerine örtülen toprağı boşaltan polis, bidonların içine konulmuş 300 adet extasy, 30 adet Bonzai ve bir kısmı toz 250 gram esrar buldu.
 
Polis köpeklerin bilerek bahçeye bağlandığını, olası polis baskınından havlama sesiyle satıcıların uyuşturucuyu yok etmek için zaman kazanmayı amaçladıklarını belirtti.
 
BASKINLAR DEVAM EDİYOR
 
Gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edilecek. Polis Aydos'a yapılacak uyuşturucu baskınlarının aralıksız devam edeceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam