Polisden seher vakti operasyonu

Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube

Polisden seher vakti operasyonu

Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde düzenlenen operasyonda, 32 ev ve iş yerinde arama yapıldı. Özel harekat ekiplerinin de hazır bulunduğu operasyonda, narkotik köpeği 'Cora' ile birlikte belirlenen yerlerde arama yapıldı. Piyasa değeri 600 bin TL olan 200 bin paket sigara ele geçirilirken, 25 kişi de gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da aramaların yapıldığı yere gelerek ekiplerden bilgi aldı.

Öte yandan, arama yapılan bir iş yerinin camında bulunan 'Tütüncü burada' yazısı dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler