Polis ve Eşleri Aynı Sahnede

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167'nci yılı etkinlikleri kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından bir etkinlik düzenlendi.Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167'nci yılı etkinlikleri kapsamında Yabancılar Şube M

Polis ve Eşleri Aynı Sahnede

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167'nci yılı etkinlikleri kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından bir etkinlik düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167'nci yılı etkinlikleri kapsamında Yabancılar Şube Müdürlüğü'nün 'Onlar Bizim Hemşehrimiz' projesi kapsamında Antalya'da yaşayan yerleşik turistlerden oluşan folklor ekibinin gösterisi ilgi ile izlendi. Gösteriye çıkan, başta Rus, Alman ve Ukraynalı turistler folklor gösterisi ile beğeni topladı. Ayrıca gecede polis ve eşleri tarafından oluşturulan ekibin folklor gösterisi de büyük alkış aldı. Daha sonra yabancılar ve polisler aynı sahnede gösteri yaptı.

Gecede sahneye çıkan 'Yunus Çocukları Keman Orkestrası'nın seslendirdiği birbirinden güzel parçalara polisler eşlik etti. Yunus çocukların, keman ile İstiklal Marşı'nı çalması üzerine salonda bulunan herkes ayağa kalktı ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Marşın bitiminde çocuklar büyük alkış topladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam