Polis tartışmada 4 kişiyi yaraladı

 İzmir'in Karabağlar ilçesinde, polis aracı ile bir otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından çıkan kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı.  Cennetçeşme Mahallesi'nde görev yapan asayiş polis ekibine ait araç, Limontepe Semti 3820 Sokak'ta E.B.'nin

Polis tartışmada 4 kişiyi yaraladı

 

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, polis aracı ile bir otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından çıkan kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı. 

 

Cennetçeşme Mahallesi'nde görev yapan asayiş polis ekibine ait araç, Limontepe Semti 3820 Sokak'ta E.B.'nin (22) kullandığı, plakası açıklanmayan otomobille çarpıştı. Kazanın ardından tutanak düzenlemek isteyen ve otomobil sürücüsü hakkında ehliyeti bulunmadığı için işlem yapmak isteyen polis ekibi ile E.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmaya, E.B.'nin ağabeyi E.B. (26) ve yakınları F.K.'nin (29) de karışmasıyla büyüyen olayda, polis ekibinde yer alan ve ismi açıklanmayan bir polis memuru, etrafında biriken ve üzerine yürüyenleri dağıtmak için biber gazı sıkarak, müdahale etti. 

 

Olayların büyümesi üzerine darp edilmek istenen polis memuru, kendisini korumak için havaya ateş açtı. Açılan ateş sonucu E.B., abi E.B. ve F.K. ile o sırada yoldan geçmekte olan Halil A. (34) adlı vatandaş, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çıkan olayları yatıştırmak amacıyla çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ambulansla Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan abi E.B.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam