Polis "panter" tatbikatı yaptı

 Balıkesir'de "Panter" kod adı verilen planlı tatbikatta, senaryo gereği silah zoruyla bir bayanı kaçıran 2 kişi, polis tarafından kısa sürede yakalandı.Hasan Basri Çantay Mahallesi Yasemin Sokak'ta başlayan "Panter" kod adı verilen planlı tatbikatta, sen

Polis "panter" tatbikatı yaptı

 

Balıkesir'de "Panter" kod adı verilen planlı tatbikatta, senaryo gereği silah zoruyla bir bayanı kaçıran 2 kişi, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Hasan Basri Çantay Mahallesi Yasemin Sokak'ta başlayan "Panter" kod adı verilen planlı tatbikatta, senaryo gereği bir otomobildeki silahlı şüpheliler, bir kişiyi silahla ateş açıp yaraladı ve şahsın yanındaki bayanı da zorla kaçırdı. İhbar üzerine harekete geçen polis birimleri, Asayiş Şube Müdürü Mehmet Harman'ın bizzat yönettiği operasyonda, kaçan şüpheli aracın peşine düştü. Ekipler ile silahlı şahıslar arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Kaçırılan bayanın da içinde bulunduğu otomobil, İzmir

yolu üzerindeki SSK Kavşağı'nda durduruldu ve içindeki şahıslar yakalandı. Silahlı şüpheliler gözaltına alınırken, kaçırılan bayan da kurtarıldı. Şahısların yakalanması 8 dakika sürdü.

Şehir merkezindeki bu hareketlilik vatandaşları da heyecanlandırırken, operasyonun Emniyet Müdürlüğü'nün planlı bir tatbikatı olduğu açıklandı. "Panter" kod adı verilen uygulama başarıyla tamamlanırken, anonslarda geçilen uygulamanın sonunda İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, tatbikatta görev alan tüm ekipleri, hassasiyetleri ve olayı kısa sürede sonuçlandırmalarından dolayı kutladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam