Polis merkezine saldırı

 Saldırıda bir polis memuru hafif yaralandı. Saldırıdan sonra PKK'lıların yakalanması için il merkezinde operasyon başlatıldı. Şırnak Cumhuriyet caddesinde bulunan Şehit Mehmet İşlek Polis merkezi ile Atatürk mahallesinde bulunan Çevik kuvvet binasına dün

Polis merkezine saldırı

 

Saldırıda bir polis memuru hafif yaralandı. Saldırıdan sonra PKK'lıların yakalanması için il merkezinde operasyon başlatıldı.

 

Şırnak Cumhuriyet caddesinde bulunan Şehit Mehmet İşlek Polis merkezi ile Atatürk mahallesinde bulunan Çevik kuvvet binasına dün gece saat 12.30 sıralarında PKK'lılar tarafından eş zamanlı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şehit Mehmet İşlek Polis merkezine düzenlenen saldırıda, 1 polis memuru hafif yaralandı. Yaralanan polis memuru Şırnak Devlet Hastanesin kaldırarak tedavi altına alındı. Atatürk mahallesinde Emniyet müdürlüğü yanında bulunan Çevik Kuvvet binasına düzenlenen roketli saldırıda ise can kaybı olmadı. Karanlıktan yararlanarak kaçan PKK'lıların yakalanması için il merkezinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

 

PKK'lıların saldırısı ve güvenlik güçlerinin karşılık vermesi ile çıkan çatışma yaklaşık yarım saat sürerken, bayram alışverişi için çarşıda bulunan vatandaşlar silah sesleri üzerine evlerine kapandı. Saldırının gerçekleştiği polis merkezinin çevresinde geniş güvenlik önleri alınırken, gazetecilerin görüntü alınmasına izin verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler