Polis memuruna hüzünlü veda

 Antalya'nın Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen 44 yaşındaki polis memuru Hasan Bulut, ailesi yakınları ve mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Birkaç gün önce bey

Polis memuruna hüzünlü veda

 

Antalya'nın Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen 44 yaşındaki polis memuru Hasan Bulut, ailesi yakınları ve mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

Birkaç gün önce beyin ölümü gerçekleşen ve dün gece de kalbi duran 44 yaşındaki polis memuru Hasan Bulut'un cenazesi mesai arkadaşları tarafından alınarak konvoy eşliğinde Alanya Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Cenaze aracını selamlayarak karşılayan Bulut'un mesai arkadaşları, görev arkadaşlarıyla helalleştiler.

Emniyet Müdürü Erkan Dur ise aileye başsağlığı dilerken, "Her zaman yanınızdayız, sizler bize emanetsiniz" dedi. Cenaze aracı polis araçlarının eşliğinde Kestel Kavşağı'na kadar getirildi. Polisler siren çalarak, selam vererek Hasan Bulut'u son yolculuğuna uğurladılar. Hasan Bulut'un cenazesinin Mersin'in Taşucu ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam