Polis liseli kıza tacizde mi bulundu

 Okmeydanı’nda pazar günü polisle bir grubun çatışmaya girdiği olaylara karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki A.S., polisin şiddetine ve tacizine uğradığını öne sürdü. Gözünde, kolunda, bacağında ve sırtında darp izleri bulunan lise mezunu ge

Polis liseli kıza tacizde mi bulundu

 

Okmeydanı’nda pazar günü polisle bir grubun çatışmaya girdiği olaylara karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki A.S., polisin şiddetine ve tacizine uğradığını öne sürdü.

 

Gözünde, kolunda, bacağında ve sırtında darp izleri bulunan lise mezunu genç kız, önceki güün savcılığa verdiği ifadede, yaşadıklarını şöyle anlattı:

 

“Okmeydanı’nda bir internet kafedeydim. Kafeden çıktığımda her yer dumandı. Dumanın etkisiyle etrafa bakındığım anda polis arabasının içine tıktılar. Polis arabasına aldıklarında bir polis sürekli gözümü kapatıyordu. 5-6 polis beni darp etti. Elleriyle ve tekmeyle vurdular. Bu arada bir tanesi sürekli eli ile taciz ediyordu. Tacizde bulunan polis memuru kıyafetimin içinden elini sokarak göğsümü sıkması nedeniyle göğsümde iz oluştu. Gözümdeki ve vücudumdaki yara bereler de polislerin araç içerisindeki darbelerinden oldu. Polislerden şikayetçiyim.”

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam