Polis düğümü odunla çözdü!

Emek Mahallesi Aydınalp Sokak'ta ikinci el eşya ticareti yapan Oğuz Ö. (23) ile şüpheliler O.K. (28), K.H. (20), K.G. (20) ve A.K.Ö. (20) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu şüpheli 4 kişi, Oğu

Polis düğümü odunla çözdü!

Emek Mahallesi Aydınalp Sokak'ta ikinci el eşya ticareti yapan Oğuz Ö. (23) ile şüpheliler O.K. (28), K.H. (20), K.G. (20) ve A.K.Ö. (20) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu şüpheli 4 kişi, Oğuz Ö'yü vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayıp, yanlarında getirdikleri meşe odunuyla darbettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Oğuz Ö, vatandaşların haber verdiği 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Oğuz Ö'nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde şüphelilerin bıraktığı meşe odunundan yola çıkan polis ekipleri söz konusu odunun, olay yerinin yakınındaki bir fırının önünden alındığını belirledi.

Kimlikleri tespit edilen şüpheliler, bulundukları adreslerde gözaltına alındı.

Şüpheliler, O.K, K.H, K.G. ile A.K.Ö, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler