Polis aracı devrildi: 3 yaralı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait devriye görevi yapan zırhlı bir aracın devrilmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, saat 19.30 sıralarında Medeni Sancar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolun buzlu olmasından dolayı kayan ve

Polis aracı devrildi: 3 yaralı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait devriye görevi yapan zırhlı bir aracın devrilmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 19.30 sıralarında Medeni Sancar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolun buzlu olmasından dolayı kayan ve içinde 3 polis memurunun bulunduğu 'Akrep' olarak bilinen zırhlı araç takla atarak orta refüjlerin üzerinde yan yatarak durdu.

Yaralanan polis memurları meslektaşları tarafından araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Araçta ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen çok sayıda polis memuru ise çevrede yoğun güvenlik önlemleri alarak geçici olarak yolu trafiğe kapattı.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen araçta 3 polis memurunun bulunduğunu, hastaneye kaldırılan ve ayakta tedavi edilen polislerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam