PKK'ya havadan bomba yağdı!

 Hakkari semaların üzerinde saat 03.00 sıralarında yoğun bir uçak hareketliliği yaşanmaya başladı. Son günlerde teröristlerin sürekli yol kesip araçları durdurması üzerine bölgede karadan yapılan operasyonlara uçaklar da katıldı. Savaş uçaklarının Hakkari

PKK'ya havadan bomba yağdı!

 

Hakkari semaların üzerinde saat 03.00 sıralarında yoğun bir uçak hareketliliği yaşanmaya başladı. Son günlerde teröristlerin sürekli yol kesip araçları durdurması üzerine bölgede karadan yapılan operasyonlara uçaklar da katıldı. Savaş uçaklarının Hakkari üzerinden Irak sınırına doğru gittiği gözlendi.

Öte yanda, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı ve Şemdinli 3. Dağ ve Komando Taburu'na bağlı sınırdaki topçu birliklerinden kalkan iki kobra tipi helikopter de sınır bölgesini yoğun bir şekilde bombalıyor.

Ayrıca Altınsu Köyü yakınındaki tepeler ise İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı güvenlik güçlerince ateş altında tutuluyor. Güvenlik güçleri teröristlerin kaçabileceği yerleri tarıyor.

Bölgede teröristlerle çatışmaların yer yer devam ettiği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam