PKK'ya bir darbe daha

 Siirt Valisi Musa Çolak, yaptığı yazılı açıklamada, bölücü terör örgütünün son dönemlerde sansasyonel nitelikte bombalı saldırı eylemleri yapmak istediklerine yönelik yapılan istihbarat ve takip çalışmaları sonucu güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediğ

PKK'ya bir darbe daha

 

Siirt Valisi Musa Çolak, yaptığı yazılı açıklamada, bölücü terör örgütünün son dönemlerde sansasyonel nitelikte bombalı saldırı eylemleri yapmak istediklerine yönelik yapılan istihbarat ve takip çalışmaları sonucu güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediğini kaydetti. Çolak, operasyonda Siirt merkeze bağlı Sarıtepe Köyü ile Taşlık Tepe bölgesinde teröristlerin sığınak olarak kullandığı doğal bir mağarada mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildiğini belirtti. Vali Çolak, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

 

"Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, 23 Haziran 2012 günü saat 06.00 sularında, terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir doğal mağara içerisinde, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 10 metre kablo, 2 KVV'lık jeneratör (benzinli) ve 4x3 metre çapında branda ele geçirildi."

 

Vali Musa Çolak, vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla bölgede operasyonların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam