PKK'nın yeni hedefi müftülük siteleri

 erör örgütü PKK'nın talimatıyla başlayan ve BDP'nin de desteklediği cezaevlerindeki açlık grevleri sanal aleme taşınarak özellikle müftülük siteleri 'hack'leniyor. Ülke genelinde ölüm oruçlarıyla ilgili yapılan basın açıklaması, yürüyüş ve oturma eylemle

PKK'nın yeni hedefi müftülük siteleri

 

erör örgütü PKK'nın talimatıyla başlayan ve BDP'nin de desteklediği cezaevlerindeki açlık grevleri sanal aleme taşınarak özellikle müftülük siteleri 'hack'leniyor.
 
Ülke genelinde ölüm oruçlarıyla ilgili yapılan basın açıklaması, yürüyüş ve oturma eylemlerine bir yenisi daha eklendi. Özellikle il ve ilçe müftülüklerinin internet sitelerini hedef alan PKK’lı bilgisayar korsanları (Hacker) son olarak Samsun merkeze bağlı İlkadım İlçe Müftülüğü sitesini ele geçirdi.
 
Arama motorlarında müftülükle ilgili bir konu arayanların yönlendirildiği resmi sitede vatandaşların karşısına ‘Bedenlerini barış için ölüme yatıran, ölüm orucundaki arkadaşlarımızın sesine ses ver ey faşist devlet’ yazısı çıkıyor. 
 
Daha birçok mesajın verildiği metnin başında ise Abdullah Öcalan ve silahlı bir PKK militanının resmi bulunuyor. Söz konusu olayın yaşanmasının ardından müftülük yetkilileri sitenin etkinliğini durdurarak 'Sitemiz bakım nedeniyle geçici olarak kapatılmıştır.' duyurusunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam