PKK'lılara kurşun yağdırıldı

 Siirt Valisi Musa Çolak, merkez Kalender Dağı Bölgesi'nde 2 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Çolak, yapılan istihbarat sonucu Kalender Dağı Bölgesi'nde PKK'lıların bulunduğunun belirlendiğini belirterek, bölgeye jandar

PKK'lılara kurşun yağdırıldı

 

Siirt Valisi Musa Çolak, merkez Kalender Dağı Bölgesi'nde 2 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Çolak, yapılan istihbarat sonucu Kalender Dağı Bölgesi'nde PKK'lıların bulunduğunun belirlendiğini belirterek, bölgeye jandarma ve polis özel harekat timlerinin müşterek operas düzenlediğini söyledi. Çıkan çatışmada 2 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini belirten Vali Çolak, "Güvenlik güçlerimizde herhangi bir kayıp ve yaralanma olmamıştır. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla operasyonlar devam ediyor" dedi.

 

BİR PKK'LI DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

 

Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt merkeze bağlı Kalender dağı'nda düzenlenen operasyonda 2 PKK'lının öldürülmesinden sonra Eruh ilçesinin Bilgi bölgesinde çıkan çatışmada bir PKK'lının daha öldürüldüğünü, çatışmada 2 askerin de yaralandığını bildirdi.

 

Yazılı basın açıklaması yapan Siirt Valisi Musa Çolak, Eruh ilçesine bağlı Bilgi bölgesinin kuzey kesiminde 3'üncü tugay komutanlığı tarafından sürdürülen operasyonda, bir grup PKK'lı terörist ile çıkan çatışmada 1 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini, 1 teğmen ile bir uzman çavuşunda hafif yaralandığını söyledi. Çatışmada yaralanan iki askerin helikopterle Siirt Asker Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten Vali Musa Çolak, bölgede halkın huzur ve güveninin sağlanması için operasyonlara aralıksız devam edildiğini bildirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler