PKK'lılar şantiye bastı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde bulunan Cudi Dağı eteklerinde bulunan özer bir firmaya ait şantiyiye dün gece basan bir grup Pkk'lı, 11 aracı ateşe verip yaktı. Pkk'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürüyor.Silopi'nin Görümlü Beldesi'n

PKK'lılar şantiye bastı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde bulunan Cudi Dağı eteklerinde bulunan özer bir firmaya ait şantiyiye dün gece basan bir grup Pkk'lı, 11 aracı ateşe verip yaktı. Pkk'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürüyor.

Silopi'nin Görümlü Beldesi'ne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Cudi Dağı eteklerinde özel bir elektrik firmasına ait kazı yapan şantiyeye dün gece gelen bir grup Pkk'lı çalışan işçileri silah tehdidi ile etkisiz hale getirdi.

Pkk'lılar buradaki 8 iş makinesi ve 3 aracı ateşe verip yaktıktan sonra kaçtı. Firmadaki diğer araçlar çalışmalarını sürdürürken, güvenlik güçleri kaçan Pkk'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonları sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam