PKKlılar kıskıvrak yakalandı

 Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, PKK terör örgütüne yardımda bulundukları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.Dün gece polis ihbar hattını arayan bir kişi, ilçe merkezinden Mardin yönüne giden bir araçta PKK yandaşlarının bulunduğunu söyledi. İhbar

PKKlılar  kıskıvrak yakalandı

 

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, PKK terör örgütüne yardımda bulundukları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Dün gece polis ihbar hattını arayan bir kişi, ilçe merkezinden Mardin yönüne giden bir araçta PKK yandaşlarının bulunduğunu söyledi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Viranşehir- Mardin karayolu üzerinde uygulama noktası oluşturdu. Kontrol noktası yakınında ihbarda belirtilen aracı park halinde bulan polisler, çevrede yaptığı araştırmada, F.S., S.T. ve H.A.'yı yakalayıp gözaltına aldı. Bu kişilerin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda ise 1 diz üstü bilgisayar, 1 cep telefonu ile 1 hard diske el konuldu. Gözaltına alınarak Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 şüphelinin; 'terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak' suçundan sorgulanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam