PKK ile sıcak temas

 Siirt'in Pervari İlçesi ile Şırnak arasındaki Bestler-Dereler Bölgesi'nde sürdürülen operasyonlar kapsamında kalabalık bir PKK'lı grubu ile temas sağlandı. Bölgede çatışma yaşanırken, Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu bölgeleri bombaladı.Pervari

PKK ile sıcak temas

 

Siirt'in Pervari İlçesi ile Şırnak arasındaki Bestler-Dereler Bölgesi'nde sürdürülen operasyonlar kapsamında kalabalık bir PKK'lı grubu ile temas sağlandı.

 

Bölgede çatışma yaşanırken, Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu bölgeleri bombaladı.

Pervari İlçesi ile Şırnak arasında bulunan Bestler-Dereler Bölgesi'nde süren operasyonlar kapsamında saat 17.30 sıralarında kalabalık bir PKK'lı grubunun tespit edilmesi üzerine, Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda hava hareketliği görüldü.

Komutanlıktan art arda havalanan Sikorsky helikopterler, Bestler-Dereler Bölgesi'nde özel eğitimli komando birliklerini taşıyarak, bölgedeki hakim tepelere indirdi.

Kobra helikopterler de PKK'lı grupların hareket halinde bulunduğu derin vadileri yoğun bombardıman altına aldığı belirtildi. Zaman zaman çatışmaların çıktığı belirtilen operasyonda, PKK'lıların sık ağaçların bulunduğu derin vadilerde kaçmaya çalıştığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam