PKK, dernek başkanını kaçırdı

 DİYARBAKIR'ın Kulp ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Ubeydullah Sancar, Uygur köyündeki evinden PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Terör örgütü üyeleri, birliğe ait bir aracı da yaktı. Kulp Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Ubeydullah Sanca

PKK, dernek başkanını kaçırdı

 

DİYARBAKIR'ın Kulp ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Ubeydullah Sancar, Uygur köyündeki evinden PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Terör örgütü üyeleri, birliğe ait bir aracı da yaktı. 

Kulp Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Ubeydullah Sancar, dün akşam saatlerinde Uygur köyündeki evine gitti. Köye saat 02.00 sıralarında gelen bir grup PKK'lı, iddiaya göre Sancar'ı evinden silah tehdidi çıkartıp, evinin önünde bulunan ve birliğe ait olan araca bindirerek, Kamışlı köyü Yenidam mezrasına götürdü. Burada aracı ateşe veren örgüt üyeleri, Ubeydullah Sancar'ı yanlarına alarak dağlık alana kaçtı. 

 

Olayın haber verilmesinin ardından güvenlik güçlerinin bölgede Sancar'ın bulunup, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlattığı operasyon sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam