PKK AKP'li yöneticiyi kaçırdı

Tunceli AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve işadamı 37 yaşındaki Ali Aşkın, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Kentte dün akşam sahibi olduğu kum ocağına giden Aşkın'ın buraya gelen 2 PKK'lı tarafından kaçırıldığı ve kendisinden bir daha haber alınmadığı

PKK AKP'li yöneticiyi kaçırdı
Tunceli AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve işadamı 37 yaşındaki Ali Aşkın, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Kentte dün akşam sahibi olduğu kum ocağına giden Aşkın'ın buraya gelen 2 PKK'lı tarafından kaçırıldığı ve kendisinden bir daha haber alınmadığı öğrenildi.


Tunceli'de AKP İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan evli 2 çocuk babası Ali Aşkın, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Edinilen bilgiye göre, Merkez İnönü Mahallesi'nde Pülümür Çayı kıyısında bulunan sahibi olduğu kum ocağına dün akşam saatlerinde giden Aşkın, buraya gelen 2 terörist tarafından silahla tehdit edilerek kaçırıldı. Aşkın'dan haber alınamaması üzerine ailesi polis ve jandarmaya başvruda bulunarak yardım istedi. Güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmada Aşkın'ın PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldığı belirlendi.

Aşkın'ın kaçırılması üzerine güvenlik güçlerini PKK'lıların Aşkın'la birlikte gitikleri Güleç Köyü kırsal kesiminde hava destekli başlattığı operasyon sürdürülüyor. Bölgeye helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirilerek kaçan PKK'lıların izleri sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam