Pitbull cinsi köpekle odaya hapsettiler

İstanbul’da, gasp çetesine baskın yapan polis, bir evde kolu kırık halde üç gündür pitbull cinsi köpekle odaya hapsedilmiş bir “borçlu” ile karşılaştı.Gasp çetesini üç ay takibe alan polis, çete üyelerini çökertmek için Yenibosna’daki evlerine operasyon d

Pitbull cinsi köpekle odaya hapsettiler

İstanbul’da, gasp çetesine baskın yapan polis, bir evde kolu kırık halde üç gündür pitbull cinsi köpekle odaya hapsedilmiş bir “borçlu” ile karşılaştı.

Gasp çetesini üç ay takibe alan polis, çete üyelerini çökertmek için Yenibosna’daki evlerine operasyon düzenledi. Gasp, uyuşturucu satışı, adam kaçırma ve alıkoymadan suç kayıtları bulunan çete üyelerinin evine baskın yapan polis, M.Ç (28)’yi bir pitbulla aynı odaya kapatılmış şekilde buldu. Çeteye 2011'in başında gerçekleşen uyuşturucu sevkiyatından ötürü 50 bin TL borcu olduğu belirlenen M.Ç'nin kaçırılıp ağır şekilde darp edilerek kolunun kırıldığı belirlendi.

Zanlıların, M.Ç’nin 50 bin TL’lik borcunu ödemediği için pitbull cinsi köpekle aynı odaya koyarak üç gün boyunca “korku işkencesi” yaptığı belirtildi. Uyuşturucu sevkiyatı işlerine karıştığı öğrenilen M.Ç ile birlikte adam kaçırma ve gasp suçlarından dolayı mahkemeye sevk edilen dokuz kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca polis, çete üyelerinin Yenibosna’daki evlerinde bir kilo esrar ve çok sayıda ecstasy hap ele geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler