Peygamber aşkına traş bedava!

Bartın’a bağlı Kumluca Beldesi'nde bir berber, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bugün tıraşların ücretsiz olduğunu duyurdu. Berber, ücretsiz tıraş ettiği müşterilere 'Peygamberimizin Örnek Ahlakı' isimli kitap ve çikolata hediye ediyor. İş yerinin camların

Peygamber aşkına traş bedava!

Bartın’a bağlı Kumluca Beldesi'nde bir berber, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bugün tıraşların ücretsiz olduğunu duyurdu. Berber, ücretsiz tıraş ettiği müşterilere 'Peygamberimizin Örnek Ahlakı' isimli kitap ve çikolata hediye ediyor.

 

İş yerinin camlarına 'Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bugün tıraşlar bedava' yazılı ilan asan Mustafa Aksoy, günün anlam ve önemine dikkat çekmek için böyle bir karar aldığını belirtti.

Kutlu Doğum Haftası’na katkıda bulunmak için bir gün boyunca vatandaşlara bedava tıraş hizmeti sunduklarını ifade eden Aksoy, ”Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) yüzü suyu hürmetine yaratılmış kâinat, O'nun adına bir gün boyunca seferberlik yapabildiysek ne mutlu bize. Bir yıl boyunca 365 gün çalışıyoruz, bir gün de Efendimiz için fedakârlık yapmışız çok bir şey değil, inşallah başka arkadaşlarımıza da örnek olur. Peygamber Efendimiz'in (sav) öğrettikleriyle yaşıyoruz bu dünyada, O'nun ahlakıyla ahlaklanmaya çalışıyoruz. Allahu Teala, bizleri Resulü Ekrem Efendimiz'in (sav) şefaatine nail eylesin.” dedi.

 

Müşteriler ise Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla berberin yapmış olduğu uygulamadan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam