Pazar filesinde kredi kartı

Ordu'nun Fatsa ve çevre ilçelerinde 30 yıldır pazarcılık yaptığını belirten Ali Kuzu Öztürk, "Kredi kartı bizim için de artık olmazsa olmaz hale geldi. Herkeste artık kredi kartı var. 10 yaşında çocuk bile annesinin babasının kredi kartını alıp alışverişe

Pazar filesinde kredi kartı

Ordu'nun Fatsa ve çevre ilçelerinde 30 yıldır pazarcılık yaptığını belirten Ali Kuzu Öztürk, "Kredi kartı bizim için de artık olmazsa olmaz hale geldi. Herkeste artık kredi kartı var. 10 yaşında çocuk bile annesinin babasının kredi kartını alıp alışverişe geliyor. Memurlar, memur eşleri hep kredi kartı ile alışveriş yapıyor. Biz de mecbur kaldık. Vatandaşın cebinde nakit olmuyor, aylık taksit yapıyor. Biz de post cihazını vatandaşın ayağına kadar getirdik" dedi.

 Kredi kartı olmadan yapılan alışverişte veresiyenin geri dönüşünün çok zor olduğunu ifade eden pazarcı Öztürk, "Son zamanlarda pazarlarda işsizlik zaten hat safhaya gelmişti. Vatandaş fındık parasını zamanında alırsa pazarda bir hareketlilik yaşanıyor. Başka türlü para dönmüyor. Biz müşteriyi kaybetmemek için pazara kredi kartı post cihazı getirmeye mecbur kaldık" diye konuştu. e olanak tanır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam