Patlamanın acısı Trabzon'a düştü

Antalya'da, özel bir şirkete ait petrol dolum tesislerinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçi Hasan Yiğit, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi dün uçakla Trabzon'a getirilen Yiğit için merkeze bağlı Pınaraltı köyünde cenaz

Patlamanın acısı Trabzon'a düştü

Antalya'da, özel bir şirkete ait petrol dolum tesislerinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçi Hasan Yiğit, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi dün uçakla Trabzon'a getirilen Yiğit için merkeze bağlı Pınaraltı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Hasan Yiğit, Keleşli Camii'nde bugün öğle namazını müteakıben kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verildi. Eşi Havva Yiğit, 5 yaşındaki oğlu Alperen ile 20 günlük bebeği Efe'yi geride bırakan Hasan Yiğit'in cenazesine çok sayıda seveni katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler