Patlamada ölenler 3'e çıktı!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kapı imalathanesinde dün meydana gelen patlamanın ardından soğutma çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri, bir kişinin daha cesedine ulaştı.Alınan bilgiye göre, itfaiye ekipleri dün öğle saatlerinde patlama meydana gelen ima

Patlamada ölenler 3'e çıktı!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kapı imalathanesinde dün meydana gelen patlamanın ardından soğutma çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri, bir kişinin daha cesedine ulaştı.Alınan bilgiye göre, itfaiye ekipleri dün öğle saatlerinde patlama meydana gelen imalathanedeki soğutma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, çalışmaları sırasında, bir kişinin daha cesedine ulaştı. Kimliği henüz tespit edilemeyen ceset, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Böylece enkazdan çıkarılan ceset sayısı 2'ye yükselirken, ölü sayısı da 3 oldu.

5900 Sokak'taki kapı imalathanesinde meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın, Mustafa Güzel'e ait parke deposu ile karşısında bulunan boş binaya da sıçramış, sokaktaki 3 araç da tamamıyla yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Yangına müdahale eden itfaiye eri Ozan Avşar, üzerine laminant parke devrilmesi sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yangının ardından, imalathanede çalışan Harun Cirit, Mustafa Kurt, Mustafa Demirata ve Yener Erbaş'tan haber alınamadığı yakınları tarafından bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler