Parmakları karnına dikildi!

Bir iş kazası sonucu sağ elindeki 2 parmağının uçları kesilen Serdar Yunus isimli işçi kazadan yaklaşık bir ay sonra Siirt Devlet Hastanesi'ne başvurarak tedavi olmak istedi. Siirt'te ilk kez bölge genelinde de çok nadir yapılan bir ameliyatla, zarar göre

Parmakları karnına dikildi!

Bir iş kazası sonucu sağ elindeki 2 parmağının uçları kesilen Serdar Yunus isimli işçi kazadan yaklaşık bir ay sonra Siirt Devlet Hastanesi'ne başvurarak tedavi olmak istedi. Siirt'te ilk kez bölge genelinde de çok nadir yapılan bir ameliyatla, zarar gören parmakları karnına dikilen işçinin 3 hafta sonra parmaklarının karın dokusuyla tamamlanacağı belirtildi. İki aşamalı olarak tamamlanacak ameliyat hakkında bilgi veren Siirt Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Elif Yılmaz, işçinin parmakları karnına dikili olarak 3 hafta yaşayacağını söyledi. Yılmaz, "İş kazası sonucu sağ elinin 2 parmak uçları kesilen vatandaşımız bize başvurduğunda mikro cerrahi aşamasını geçmişti. Bu nedenle biz de onarım ameliyatına aldık. Kopan parmak uçlarını karnına diktik. İki ya da üç hafta sonra bu parmakları ayıracağız. Ayırdığımız zaman da eksik olan bölümler karın dokusundan tamamlanmış olacak. İlk aşamasını tamamladığımız bu ameliyatta bir sorun gözükmüyor. Parmaklarda kan dolaşımı var. İki üç hafta sonra parmakları karından ayıracağız" dedi.

 

Hastane Başhekimi Uzman Dr. Adem Bozkurt ise Siirt Devlet Hastanesi'nde çok başarılı doktorların görev yaptığını belirtti. Bozkurt, "Hastanemizde 61 uzman doktor görev yapmaktadır. Hepsi de başarılı doktorlardır. Plastik cerrahımız Opr. Dr. Elif Yılmaz bu önemli ameliyatın yanı sıra erkeklerde meme büyümesini kendi geliştirdiği bir yöntemle göğüste delik açarak önlüyor. Şimdiye kadar üç dört hastayı bu yöntemle ameliyat etti" şeklinde konuştu.

 

Hasta Serdar Yunus, durumunun çok iyi olduğunu belirterek doktoruna teşekkür etti. Üç hafta kadar parmakları karnında yaşayacak olan Yunus 'un parmakları ikinci bir ameliyatla karnından ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler