Park halinde araçtan ceset çıktı

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde bir sokağa park edilen otomobilin bagajında, erkek cesedi bulundu.Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahipsiz bekleyen bir aracın bagajından ceset çıktı. Herkesi şok eden bu olayın ardından emniyet geniş çaplı bir soruşturma başl

Park halinde araçtan ceset çıktı

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde bir sokağa park edilen otomobilin bagajında, erkek cesedi bulundu.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahipsiz bekleyen bir aracın bagajından ceset çıktı. Herkesi şok eden bu olayın ardından emniyet geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde bir sokağa park edilen ve birkaç gündür kimsenin gelmemesi üzerine vatandaşlar tarafından polise bildirilen otomobilin bagajında, bir erkek cesedi bulundu.

Polisin yaptığı incelemede, ölen kişinin 35 yaşlarında olduğu ve üzerinden Uğur Başkan adına düzenlenmiş bir kimlik çıktığı bildirildi.

Derince İlçesi'nde bulunan Deniz Mahallesi Kanarya Sokağa birkaç gün önce Sakarya plakalı 54 AR 179 plakalı bir otomobil park edildi. Çevredeki vatandaşlar, aradan geçen zamanda otomobilin yanına kimsenin gelmemesi üzerine polise haber verdi.

Bu sabah otomobilin yanına gelen polisler, bagajda bir erkek cesedi buldu. Ölen kişinin üzerinden Uğur Başkan adına düzenlenmiş kimlik çıktığı ve 35 yaşlarında olduğu belirtilirken, ölümüyle ilgili soruşturmaya başlandığı bildirildi.

Otomobil, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla cesetle birlikte incelenmek üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü. Emniyette yapılan araştırma sonucunda ruhsat sahibinin kimlik bilgilerine de ulaşıldı. Otomobilin Ali Yar isimli birine ait olduğu belirlendi.

Emniyet ekipleri şimdi ruhsat sahibi Ali Yar'ı arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam